Wie is Rustique Garden

Wij bieden liefdevol handgemaakte producten, die een perfecte aanvulling zijn voor in uw tuin. Deze zijn voorzien van een roodbruine roestige kleur wat modern, speels, tegelijkertijd trendy, en een echte blikvanger is. Deze tuindecoratie straalt een aangename, kalmerende warmte uit en zorgt ervoor dat onze tuindecoratie uw tuin laat stralen in een nostalgische, romantische stijl. Zelfs in uw woonkamer of in de commerciële sector, bijvoorbeeld hotelzalen en restaurants, kan onze roestdecoratie prachtig worden geïntegreerd. Het is uniek.

Wat is Deco roest?

Deco roest is niet perfect en niet altijd hetzelfde! Deco roest  is niet voor eeuwig maar nog steeds erg lang en duurzaam gedurende vele jaren. Geen massaproduct. Roest is de natuurlijke kleur van staal en ijzer. IJzer is een natuurlijk product en daarom net zo natuurlijk als hout of steen. Alle items zijn altijd individueel en daarom is roest nooit 100% planbaar. Hier zijn ongelijkheden, vlekken en krassen vrij normaal en geen reden tot klagen. Geleidelijk vormt zich bij het verweren weer nieuwe roest en dat is uniek.

Bijzonder / uniek verjaardagscadeau

Bijzondere mensen verrast u met een bijzonder cadeau! Wilt u iemand feliciteren of een hart onder de riem steken of gewoon verrassen?  Bij ons vindt u het perfecte cadeau.

Seizoensgebonden tuindecoratie

Op onze website bieden we u het hele jaar door een uitgebreid standaardassortiment tevens beschikken we ook over seizoensgebonden tuindecoratie zoals voorjaar, winter en herfst. Seizoensgebonden artikelen zijn niet altijd beschikbaar. Niet voorraad artikelen kunnen als bestelling worden geregistreerd. U kunt dit doen door middel van een e-mail te zenden naar onderstaand e-mailadres.

Bestellen?

Ontdek de diverse decoratie mogelijkheden van onze roodbruine roestige producten voor uw tuin maar ook voor in uw huis. Niet het juiste product gevonden, mail ons. Bovendien biedt ons assortiment u meer dan 5000 artikelen in bijna alle vormen.  U kunt een bestelling plaatsen in onze webshop of neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met verkoop@rustiquegarden.com.

Uitverkocht

Een product kan tijdelijk uitverkocht zijn in onze webshop. Deze zal opnieuw worden besteld. Houd voor de actuele voorraad onze website in de gaten. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met verkoop@rustiquegarden.com en informeren of het product kan worden besteld.

Levering

Heeft u vragen omtrent onze verzendkosten, horen wij dat graag. In onze regio kunnen wij eventueel zelf de producten afleveren tegen afgesproken tarief. Levering van grotere en zware spullen buiten de regio is ook mogelijk d.m.v. pallet transport. Afwijkende transportkosten door middel van uitzonderlijk gewicht of afmeting : in overleg. Afhalen is uiteraard ook mogelijk indien het product voorradig is, graag in overleg.

Verkleuring ondergrond

Neem in acht dat wanneer deze artikelen rechtstreeks op stenen vloeren en tegels worden geplaatst altijd een roestrand kan ontstaan. Bij gebruik op gevoelige oppervlakken of binnenshuis adviseren wij om eventueel gebruik te maken van vilten meubelglijders (zorgt voor vrije ruimte en luchtcirculatie) of bijvoorbeeld onderzetters van kurk om deze ondergrond te beschermen. Helaas kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuist gebruik.

Afspraak

U kunt onze producten ook bezichtigen in die Kostall, openingstijden : vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Koopzondag : eerste zondag van de maand.

Buiten deze openingstijden : alleen op afspraak.

Rustique Garden

Die Kostall binnenmarkt

Walstraat 60
7411 GN Deventer 

Tel: 0570-567859
E-mail: verkoop@rustiquegarden.com

Kvk: 73848425
BTW nummer: NL001647508B18

Openingstijden

Vrijdag      : 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag  :  10.00 tot 17.00 uur

Koopzondag : eerste zondag van de maand

Buiten deze dagen kunt u ook onze producten bezichtigen, alleen op afspraak.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring (AVG)